OTROHET & SVARTSJUKA

 

Igår spelade vi in avsnitt 7 av Inspopodden. Vi har fått massor av frågor och betar av ett gäng. Det blev fokus på sex, otrohet och svartsjuka om vi säger så. Vi blev väldigt självutlämnande men det är ju också tanken med podden. Jag märker att vi vågar mer och mer för varje avsnitt. Avsnittet heter ”När jag var otrogen…” och finns HÄR eller i din podcast-app när du söker på Inspopodden.

Efter poddinspelningen gick vi till Gimo Herrgård där vi njöt av en afternoon tea och blev intervjuade av UNT. Kommer ut nästa vecka skulle jag tro. Riktigt trevligt!

Nu kör vi torsdag och efter ett svettigt pass på gymmet är jag redo för ett möte med Johanna. Vi har viktiga och storslagna planer för 2018! Kram/E

  1. Åh ser fram emot att lyssna på detta avsnitt men jag sitter just nu och lyssnar ikapp och är på feminist-avsnittet och ni pratar ansiktsprodukter och vad använder du för fukt? Kan du inte öppna badrumsskåpet och visa dina produkter som du använder? Du kanske har gjort det och vill du länka isåfall? Jag va kastade mina produkter när perioal dermatit blommade upp igen och nu äter jag medicin men står utan produkter!! måste börja om och jag är nollställd…….
    http://lotte4.blogspot.se

    1. Jag har också använt neostrata men har känslig hy och passade inte mig. Har hört från många hudterapeuter efter det att de varnar för NS om man har tex PD eller rosacea. Har använt Paulas C från skin city och gillar deras serie redness relief. Men nu har jag hittat drömserumet som verkligen återfuktar och lugnar min känsliga hy. Codage serum no1, även det från skin city.

  2. Måste säga att podden är riktigt bra och att ni nu blivit varma i kläderna:) Ni känns naturliga och inte så stela. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..