JUST NU

Copyright 2023. All rights reserved.

Sinnesstämning: Känner mig rätt så dränerad, ledsen och skör. Förstår ju varför, det har hänt mycket på kort tid och min kropp, hjärta och hjärna tar tid på sig att processa. Lugn träning och myskväll på schemat idag.

Kylan: Försöker klä mig varmt och vill bo i denna fantastiska teddykappa. Kan ha den dygnet runt, inga problem 🙂

Ljus: Fram med all julbeslyning nu så man får lite energi. Vill gärna ha snöblommor och en hög ljusstake i trä. Och ett eget Lucia-tåg.

Kikar på: Vi ser på Beckham på Netflix. Alltså hur hemsk är brittisk press (och befolkning) som verkligen betedde sig så fruktansvärt mot David Beckham under lång tid? Jag är helt stum. Fy f-n.

Vitaminer: Mina vitaminer är slut, allt på en gång såklart. Beställde i alla fall nya nu. D-vitamin är ett måste så här års (tar dessa), liksom Magnesium som jag tar året om.

Black week: det blir ju minst sagt hysteriskt med alla rabatter och erbbjudanden under denna vecka men man får se det som ett bra tillfälle att köpa sådant man ändå tänkt köpa. Tex. julklappar eller ny vinterjacka till barnen. Jag såg denna grymma bodylotion för torr vinterhy, nu nedsatt med 49% rabatt. Min favorit-mist är också nedsatt liksom denna gel från Björk som passar både till brynen men också till envisa hårstrån när man gör en schysst håruppsättning.