Inlägget innehåller annonslänkar

JULKLAPPSTIPS

I år har jag bett mina barn att skriva önskelista till Tomten (mig) i tid och det har redan börjat dyka upp några sms. Bra tycker jag så att jag vet vad jag ska rikta in mig på. Jolie tex. önskar sig några produkter från Caia, ett frisörbesök och tights från Aimn. Romeo vill ha jeans och en grå hoodie och Enzo har inte önskat något ännu men tänkte köpa en fotbollströja från hans favoritlag i alla fall. Det vet jag att han önskar sig.

Tröja / Vantar / Halsduk  / Korthållare /
Necessär /  Mössa / Armband

Här kommer lite julklappstips på fina ting som passar nära och kära:

Fina tvålar och handkräm

BUS-kit för hållbar och snygg solbränna

En parfym som symboliserar personen. Jag älskar denna, denna och denna. Magiska!

En halsduk + vantar

En fin mössa

En kashmirtröja

En vintage väska

En supersnygg skinnjacka

Doftljus som luktar magiskt och kommer i snygg förpackning. Med inslag av vita blommor, nyutslagna violer och regnvåta rosenbuskar, ja du hör ju.

Fina badlakan