MATCH & MYS

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Igår var vi till Haninge på träningsmatch. Enzos första match i nya laget (förra helgen ställdes in då motståndarna hoppade av). De körde även 11-manna för första gången. Så kul! Enzo har tidigare spelat ytter men fick nu vara mittback. Gjorde det med bravur! Men vi som vet hur snabb han är skulle ju gärna se honom i en annan position som målgörare men den tiden kanske kommer : )

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi körde Donken till lunch innan vi for hemåt i regnet igen. Hemma blev det lite bubbel och Så mycket bättre på TV. En riktig myslördag!

Idag sov jag ända till 08 och ska nu bara dricka kaffe, blogga och sen ta en promenad innan vi forsätter rensa och städa. Enzo och Romeo fick nya sängar när de fyllde år så vi har möblerat om deras rum, rensat bland alla saker och kläder. Blir så bra!

Kram/E