Inlägget innehåller annonslänkar

JUST NU

Pälsjackan: Det här är den snyggaste fuskpälsen jag sett i höst. Påminner lite om min bruna från Mango

Långa ben: Älskar att många varumärken börjat förstå att vi är många med långa ben. Jag menar, är du kortare är det ju lätt att klippa av/sy upp. Det är svårare att trolla dit tyg. Aimn har långa ben på många av sina tights från start och har nu också en petite-variant. Gina Tricot har både vanlig, tall och petite. Så bra!

Sött: Så sött med små detaljer som en liten rosett på en topp, volanger eller

Jul: Tycker man kan få börja smyga in lite jul nu och jag letar ju efter julpåslakan och julmuggar. Fina, lite klassiska om du förstår vad jag menar? Gillar dessa och dessa påslakan. Har du tips på fina muggar så kommentera gärna ♥ Den här muggen är lite överkurs, tänker min något mer stilrent men ändå juligt.

Rabatter:Lindex ger 25% rabatt för allt om du är medlem. Hur bra? Jag har spanat in denna julpyjamas och denna mohairkofta
Åhléns ger 20% rabatt på all skönhet. Jag är nyfiken på Skirs snygga sminkborstar. Någon som testat?