FREDAG

Copyright 2023. All rights reserved.

Tvingade ut mig på lunchen idag. Älskar ju mina lunchpromenader men har pga. att jag inte mått så bra inte kommit iväg. Vilket såklart blir en dålig cirkel. Men mår bättre och har pratat av mig (och skrivit till er) så det känns faktiskt mycket bättre. Och som några av er skriver. Det är något som går över, men ack så jobbigt när man är i det.

Copyright 2023. All rights reserved.

Så fint nu när det är lika mycket löv på träden som nedanför

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi firade R igår med sång & presenter på sängen och sedan dukade jag upp en lyxig frukost innan jag gick till jobbet. Vi fortsätter fira ikväll och förbereder också för Enzo & Romeos födelsedag.

Men nu börjar jag helgen med att fixa naglarna följt av ett gympass. Önskar dig en fin fredag och tack för att du lämnar ett spår efter dig här. Det värmer ska du veta ♥

Kram/E