JUST NU

Jacka: Blir så inspirerad av höstmodet och att klä mig snyggt med varmt. Har inte plockat fram min långa dunjacka från Acne men det är nog start dags. Jag såg att Stella McCartney for Adidas fått in den här modellen som är riktigt fin! Finns även i beige. Mildare dagar eller inomhus fungerar det med en kort bomberjacka eller en lite vintage-inspirerad kavaj.

Klassiker: Stickade, klassiska plagg i bra kvalitét är de som finns kvar i garderoben år efter år och håller sig fina i många år. De kostar mer än kedjornas budget-varianter men lönar sig i längden. Jag vill ha denna kofta från Ralph Lauren och denna grå angoratröja.

Sporttop: Jag vill ha en vit och en cremevit med smala band. Finns det? Typ som denna modell jag har i svart.

Känslan: Så glad för att Enzo nu har ett nytt fotbollslag. Efter långdragen sjukdom och provträningar så är det nu klart.

Längtan: Kan det inte komma en sån där mysig Disney-film med en prins och en prinsessa som när man var liten?

Bastoppar: Jag använder mest basplagg och saknar några långärmade toppar. Gillar denna vita och denna svarta. Och denna i creme gillar jag ärmarna på.