ANNONS
Integritet på Tailsweep

LÅNGHELG

/

Copyright 2023. All rights reserved.

Vilken fantastisk långhelg! Sol, bad och lata dagar. En försmak på semestern. Alldeles underbart ljuvligt!

Copyright 2023. All rights reserved.

I fredags var vi på fest och innan dess tog vi en rossini i solen. Första gången jag gör en sådan men absolut inte sista. Gillar ju inte drinkar men denna var bara fräsch och görs av att mixa jordgubbar, citronsaft och lite socker till en puré.

Jag ställde sedan purén i frysen en timme och kylde samtidigt glasen i kylskåpet. När det var dags så la jag purén i botten och fyllde på med cava. Så himla gott!

Kvällen var så himla rolig och bjöd på så mycket skratt och dans att jag skrattar fortfarande. En sån där kväll man verkligen behöver ibland och dansar gör jag alldeles för sällan. Otroligt rolig kväll ♥

Copyright 2023. All rights reserved.

Har knappt fotat något under ledigheten. Bara njutit och haft så lite mobiltid som möjligt ♥

Idag ska vi vara matchvärdar på Enzos fotbollsmatch och i övrigt blir det en promenad och lite poolhäng. Imorgon ska jag till frisören (äntligen!) och så börjar ju min födelsedagsvecka! Bara en sån sak : )

Kram/E

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00