ANNONS
Integritet på Tailsweep

SENASTE

/

…premiären: Förra veckan öppnade vi poolen och jag har faktiskt doppat mig redan. Älskar verkligen vår pool, bästa vi gjort!

…inbjudan: Bröllop i juli så måste hitta en somrig och fin outfit! Hur härligt att gå på sommarbröllop? Tänker mig något pastelligt och så gärna ett par glittriga klackar och en glittrig väska.

…middagen: Igår blev det faktiskt bananpannkakor med Proteinella för mig och resten av sällskapet körde på grillad korv med bröd. Vi har sleepover här hemma. Killarna har tre kompisar här och Jolie har sin loverboy.

…till min basgarderob: Enkla t-shirts som denna med öppen rygg och denna i vitt. Ett sött, ribbat linne passar också till allt.

Copyright 2022. All rights reserved.

…jag letar efter: Har de slutat med Resorb på flaska? Jag älskade denna ovan som är perfekt att dricka i värmen och jag hinkade i mig den när jag var sjuk i somras.

…favoritjeansen: Älskar dessa som jag har och skulle vilja ha denna tvätt också.

…låten: Alltså Loreen vann Eurovision så välförtjänt, men låten vi poppar mest just nu är Cha cha cha pga. härlig partylåt : )

…skönhetsprodukterna: Jag använder ingen ögonkräm men funderar på om det är dags? Kanske är bra att boosta och förebygga. Skrattrynkor och rynkor vid ögonen tycker jag är så vackert. Jag har dock inga rynkor runt ögonen än. Denna ögonkräm verkar grym!

Copyright 2022. All rights reserved.

…cravingen: Goda sallader med tonfisk, kyckling eller räkor!

…plaggen som är ett måste: Nu behövs verkligen både en snygg regnjacka, en lös linneskjorta, en solhatt, baddräkt, sarong, grymma solbrillor och ett par flipflops. Kanske ett par snygga gummistövlar också.

…klänningen som passar till allt: Gillar verkligen denna som fungerar lika bra till flipflops, sneakers och klackar!

…tröjan i sommar: Den oversizade randiga såklart och så en kabelstickad oversize.

…borsten: Tappade min puderborste så att själva skaftet sprack så behöver en ny. Funderar på denna eller denna.

…festen: Ikväll ska vi på fest genom jobbet. Ska bli riktigt trevligt!

…på min önskelista: En glittrig jeansjacka, en sån här mask med rött, blått eller grönt ljus och en blomdoftande parfym!

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00