ANNONS
Integritet på Tailsweep

HUR SMINKAR JAG MIG?

/

Reklam för Lyko, innehåller annonslänkar

Copyright 2023. All rights reserved.

Fått en del frågor om vad jag använder för smink så jag tänkte att jag gör ett inlägg : ) Här kommer de produkter jag använder dagligen så här års. Sommartid använder jag knappt smink alls, förutom till festliga tillställningar.

Copyright 2023. All rights reserved.

Ansikte: Jag använder YSL Touche Éclat Concealer. Tycker den är riktigt bra! Som foundation använder jag bareMinerals färgade dagcreme Complexion Resque. Den är helt otrolig och ger huden massa fukt och täcker lagom och naturligt. Mitt puder kommer även det från bareMinerals och är helt klart det bästa jag testat. Naturligt resultat och känns ändå täckande och snällt mot huden. Som contour använder jag bl a. solpuder från Clinique och ibland detta stick från Milk.


Vad gäller rouge använder jag alltid ett rosa men varierar mellan olika märken. Gillar detta stick från Anastacia och detta rouge i puderform från MAC. Som highlighter använder jag denna från Anastacia.

Ögon: När det kommer till ögonskugga gillar jag beige och brunt och  använder denna palett, också från Anastacia. Avslutar med Lenoites mascara eller primer från Lancôme och mascara från Clinique. Ibland använder jag en vit eyeliner på vattenlinjen. Tycker denna från NYX är bra.

Copyright 2023. All rights reserved.


En superprodukt som är ganska så nyfunnen är Björk Tämja som jag använder till ögonbryn och frissiga strån på huvudet när jag kör en stram håruppsättning tex. Den är helt fantastisk! Doftar gott och håller stråna på plats utan att kännas klistrig. Jag har även testat Lenoites Brow Gel men den är tyvärr alldeles för klistrig.

Copyright 2023. All rights reserved.

Läppar: Oftast använder jag bara Försvarets hudsalva men om jag målar dem gillar jag läppenna från MAC och läppglans från LH Cosmetics, alt. läppenna och läppglans från Caia.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00