ANNONS
Integritet på Tailsweep

FRÅGOR & SVAR OM HAIRTALK

/

Hur tvättar du håret?
– Jag använder schampoo från Nioxin och Sebastian Penetraitt. Varvar dem med Hairtalks egna schampoo. Eftersom jag vill ha en kall ton i mitt hår så använder jag inpackningen Ida Warg Silver ca var 3:e tvätt. Annars är det Sebastian Penetraitts inpackning jag kör med. Dyr, men så otroligt bra. Ger massa fukt och håller håret fint.

Hur stylar du håret?
– Jag använder Hairtalks conditioner efter tvätt. Den reder ut, ger fukt och fungerar som värmeskydd. Fönar med Hairtalks grymma fön. Det rekommenderas att alltid föna håret så att fästena blir torra, annars kan håret kännas smutsigt snabbt då det är fuktigt så länge. Sommartid brukar jag istället vara ute i solen och headbanga tills håret torkar : )

Om jag ska platta eller locka håret använder jag värmeskydd från GHD. Avslutar med Hairtalks hårolja i topparna.

Hur sköter du håret mellan tvätt?
– Mellan hårtvätt använder jag torrschampoo från Björn Axén.

Tips på hur man håller håret fint länge?
– Tvätta inte för ofta, styla det när det är nytvättat och det håller sig fint till nästa tvätt. Sov med en lös fläta.


Jag har också börjat att vända huvudet upp och ner när jag har i inpackningen. Då riskerar jag inte att fästena får inpackning på sig. Står kvar så tills jag sköljt ur allting. Du ska ju bara ha balsam/inpackning i längderna och genom att ha huvudet upp och ner så hamnar ingenting på fästena/hårbotten.

Vad använder du för borste?
– När jag satte i mitt nya hår fick jag med denna grymma borste (som passar även utan extenstions). Jag varvar den med denna från Balmain som är helt fantastisk.

Hur ofta tvättar du håret?
-Tvättar mitt hår ca var 3-4 dag. När det precis är omsatt så brukar jag vänta så länge som möjligt, ca 4-5 dagar.

Hur ofta behöver du sätta om håret?
– Var 6:e vecka sätter jag om mitt hår då mitt egna växer så snabbt, men vet de som väntar 8 veckor.

Hur länge håller håret?
– Håret från Hairtalk kan hålla minst ett år om du sköter det ordentligt. Jag har haft mitt i 10 månader nu och tänkte byta i mars men kommer att ha mitt till april/maj när jag ska bli lite blondare.

Syns inte fästena?
– Du kommer överens med din frisör om hur du vill att det ska sitta och utgår från hur du har din bena och hur du brukar ha håret. Jag kan ha flätor, hög hästsvans, halvuppsättningar mm utan att fästena syns.

Jag har hört att extensions sliter på håret?
– Ja det finns många olika varianter och märken som faktiskt sliter på håret men tejp-metoden från hairtalk är riktigt skonsam och snarare hjälper till att bevara ens egna hår och få det att växa. Det används tex. på de som förlorat sitt hår i olika sjukdomar. Mitt hår håller sig jättefint och växer som ogräs.

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00