ANNONS
Integritet på Tailsweep

TISDAG

/

Copyright 2023. All rights reserved.

Träningsvåren är igång och det känns både kul och jobbigt. Samtidigt som jag känner mig stark får jag slåss med att energin inte är där alla dagar. Idag tisdag blev det vilodag och bara en snabb lunchpromenad och det är helt ok. En varm dusch, hårtvätt och räksmörgåsar i soffan ikväll är vad jag behöver.

Jag fick precis ett fint samtal från en av mina killars lärare. Han ringer till alla föräldrar i klassen för att få hjälp med arbetsro på lektionerna. Jag vet hur kämpigt många lärare har och jag beundrar de som orkar då jag vet hur det ser ut i skolorna. Att ringa hem är en bra början. Och mina killar fick fint beröm för att de sköter sig och anstränger sig även när det är rörigt. Och jag fick beröm för bra uppfostran. Hur kan man inte bli glad? 🙂 Jag vet att alla mina barn också kan göra bus och fel, men i det stora hela vet jag att de sköter sig för att vi pratar så mycket om det här hemma.

Vi har höga krav på hur man får bete sig och inte och det börjar ju här hemma. Skolan är en stor del av barnens liv, men de ska inte behöva uppfostra barnen, det gör vi föräldrar.

Nu ska jag leta upp en serie och bara mysa i soffan medan killarna är och badar och Jolie är i stallet. Imorgon ska vi på Öppet hus inför gymnasievalet och på torsdag ska vi storhandla och sedan duka inför fikat efter mormors begravning på fredagen.

Kram/E

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00