ANNONS
Integritet på Tailsweep

SENASTE

/

…jag köpte: Jag köpte ju dessa kostymbyxor från min önskelista tidigare och de är så otroligt snygga! Sitter helt perfekt och passar till både croppade toppar, blusar och tröjor. Finns även i tex. rosa och vitt men jag använder mest svart. Jag tror nog jag kommer investera i ett till par då jag gillar dem så mycket. Har ju använt dessa tidigare, i säkert två år nu och de börjar bli lite slitna men har varit mina favoriter. Och jag slår ju ett slag för bra material när det gäller plagg men i byxor kan jag sänka kraven lite för där är passformen viktigast och som sagt, jag har använt dessa flera gånger i veckan i säkert två år och till slut blir ju de flesta plagg slitna efter så regelbunden användning.

…filmerna vi såg: Vi kikar ju på många gamla komediklassiker med barnen. Som Ace Ventura & 21 Jump Street. Så roliga filmer!

…reaplaggen jag spanat in: Är förtjust i denna klänning som är i en modell jag verkligen gillar. Och hur söt är inte denna sommarklänning? Gillar verkligen denna ribbstickade kjol och denna tröja också. Så fin nyans!

…maten: Igår blev det räksmörgåsar. Så gott! Och idag blev det varm halloumisallad till lunch. Vet dock inte vad vi ska göra för middag.

Copyright 2023. All rights reserved.

…plaggen jag spanat in: En ribbad, vit lite croppad topp, en shopper i canvas, guldiga hoops, kritstrecksrandig kavaj, blus med broderade blommor och fjärilar och raka svarta jeans.

…klädseln jag är osäker på: Vad jag ska bära på mormors begravning på fredag. Min mormor älskade färg och mönster. När jag tänker på mormor tänker jag på orange, rött, gult. Varmt och levande. Men jag tror klädseln blir traditionell mörk klädsel. Jag har en svart klänning från Zara med blus under som jag funderar på att bära, eller så blir det en svart kostym.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

…träningspassen: Det har blivit tre styrkepass denna vecka och dagliga promenader så jag är nöjd. Jag tror att mitt mål med fem styrkepass i veckan kanske är lite överkurs. Kroppen ska hinna återhämta sig och ta till sig träningen också så 3-4 pass är jag nöjd över. Jag känner att jag orkar ta i och kroppen känns stark nu! Det viktiga för mig är att hålla rutinen och få till dagliga promenader i dagsljus.

…skönhetsprodukterna jag är sugen på: Ett Barbie-rosa nagellack till tånaglarna, ett matt läppstift från NYX, vattenfast eyeliner, primer till fransarna som ger mer volym och längd, läppbalsam från Ole Henriksen och en calming sheet mask från Babor.

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00