ANNONS
Integritet på Tailsweep

HÅR, LÄPPAR & BRYN

/

Reklam för Lyko, innehåller annonslänkar

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Copyright 2023. All rights reserved.

Trivs så bra i detta läppstift från LH Cosmetics och använder det både till vardags och fest. Det är väldigt lik min egna läppfärg och sitter så bra. Brukar använda denna läppenna från MAC till.

Om drygt en vecka ska jag till frisören och jag är lite sugen på att lägga i lite mer blonda slingor. Trivs absolut i denna färg, vi har ju sparat fram min egna färg nu och bara lagt i några highlights men jag trivs också att vara lite mer blond. Känns som jag kommer mer tillrätta då. Och när vi ändå är inne på ytligheter så är jag också sugen på att fylla i mina bryn. Jag tatuerade dem förra våren och är i det stora hela nöjd men vill ha lite mer tjocklek i fram. En produkt jag använder dagligen är Anastacia Brow Freeze, grym produkt som håller brynen riktigt fina.

Men nu en härlig promenad i solen som skiner här hos oss ♥

Kram/E

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00