HELGLISTAN

1. Har du några särskilda planer denna helg?

– En superlugn fredag med god middag och filmmys med godis ikväll. Imorgon är det stallet som gäller tidigt på morgonen och på kvällen ska vi på Halloween-fest. På söndag ska vi på fotbollsmatch i huvudstaden.

2. Vad föredrar du att göra på helgen?

– Vila, hänga med familj & vänner och kanske en rolig utflykt. Gå på muséeum, bio, käka ute eller ta en promenad med picknickkorgen ut i skogen.

Copyright 2022. All rights reserved.

3. Bästa med helgen?

– En lugn morgon med kaffekoppen! Så skönt att starta dagen så och så hinner jag skriva några rader här ♥ Skönt att hinna ikapp med sig själv och även planera inför ny vecka. Jag brukar även renbädda (kär i detta bädd-set), göra en peeling och sedan en lermask eller en ansiktsmask med massa fukt och glow och färga brynen.

4. Sova länge eller gå upp tidigt?

–  Jag vaknar oftast tidigt och tycker om att gå upp i bra tid och sen njuta av lugnet innan vi tar tag i dagen. Jag är helt enkelt kvällstrött och morgonpigg.

5. Favorit helgmat och snacks?

– Gärna grillat, hembakad pizza eller räksmörgåsar.

6. Bästa drycken på helgen?

– Bubbelvatten, Cola zero och ett glas iskallt bubbel är riktig lyx!

7. Bästa helgmusiken?/peppmusik?

– Lyssna ikapp poddar eller härlig, glad musik på Spotify

Copyright 2022. All rights reserved.

8. Klä upp sig eller mysa runt i mjukisar?

– Beror helt på vad vi ska göra. Är vi hemmavid har jag gärna träningskläder och en skön stickad tröja. Ska vi iväg så klär jag upp mig lite mer. En klänning eller snygga byxor och en snygg top!

9. Vem spenderar du helst helgen med?

– Familjen!

10. Tips på att få en bättre helg?

– Att få in det man själv mår bra av. Något som får en att längta efter helgen och ge sig tid att landa och komma ikapp.

Hur ser din helg ut?