ANNONS

SNAPSHOTS

/
Img 0672.jpg
Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

img_0688 (1)
Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Några snapshots från veckan. Tisdag-onsdag har jag spenderat i Sandviken tillsammans med min avdelning. Vi har aft grupputvecklingsdagar och lärt känt varandra bättre. Så otroligt mysigt, viktigt och givande! Riktiga dunderdagar som gör att år 2022 känns otroligt spännande!

När vi kom hem idag åkte jag & R till gymmet och köttade. Kändes så skönt efter två dagars stillasittande 🙂 Efter gymmet tog vi med oss familjen för att hämta matkassar och fixa sista klapparna. Kom hem nyss och tänkte se nån serie och sen stupa i säng.

Hoppas du mår fint! Kram/E

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00