ANNONS

BOOSTA UPP HÖST & VINTERMÅNADERNA

/
Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag känner att jag skriver inlägg efter inlägg med tips om hur man överlever hösten haha. Kanske mest för mig egen skull?

Du kanske är lyckligt lottad och älskar höst? Jag försöker lära mig att gilla hösten. Jag har faktiskt gillat höst. Sen blev jag allt mer väderkänslig, och är otroligt beroende av sol och ljus. Så kan vara det som gör det jobbigare så här års. Drömmen om några år är att ha ett ställe i ett soligt land dit vi kan fly ibland (bra rim här btw).

Jag kan erkänna att hösten är mysig. Men jag vill liksom inte mysa i flera månader fram till nyår för att sedan inse att ja det är bara att fortsätta mysa jan-mars också innan man får hopp om livet igen. Ja lite så känner jag faktiskt. Och min uppförsbacke börjar redan i slutet av augusti. Deppigt, och så vill jag såklart inte ha det.

Men jag har mina knep. Knep för att samtidigt må bra och trivas med livet. För livet älskar jag ju!

9961d30b-5bb1-4e94-853c-bc465ec5a7d3 (1)

1. Augusti & september tänker jag att det är sensommar och klär mig därefter. Är ute så mycket som möjligt och försöker ha kvar känslan av sommar så mycket det går.

2. När det är oktober så är det ju höst och då kommer också dippen. Håret och huden brukar vara katastrof, energin är låg och det är svårt för hjärnan att ställa om sig till mörkare dagar. Jag unnar mig ansiktsbehandlingar, kör brun-utan-sol, tar promenader i dagsljus, och tänker att höstkläder är rätt mysigt ändå. Vi ser på serier, filmer, badar bubbelbad och planerar för killarnas födelsedagar och Halloween.

3. November. Den mörkaste månaden där jag tycker det är fullt rimligt att plocka fram julsakerna. Något kul ska man väl ha? Date-nights, utflykter och bio är bra grejer.

4. December. Julen är här om typ tre sekunder och man har fullt sjå att hinna med så december är ändå bra. Julkalender på TV, glitter i massor och julledighet. Jag gillar nog december rätt mycket ändå.

5. Januari & februari. Känner att ljuset sakta börjar komma tillbaka. Vill helst ha vår nu direkt men man får såklart vänta. Länge. Så här behövs det utflykter, bio och massa mys hemma. Förhoppningsvis snö så vi kan vara ute mycket.

6. Mars. Livet börjar åter med att fåglarna kvittrar och det blir ljusare ute. Knoppar på träden och jag blir alltid lite pånyttfödd så här års. Åh vad jag älskar våren! Är ute allt mer och tar tillvara på varje solstråle jag bara kan.

7. April-juli. Livets liv!

Kram/E

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00