ANNONS

ÖRNGOTT I SILKE

/

Reklam för Lyko, innehåller annonslänkar

Silk

Rosa / Champagne

Äntligen har de underbara örngotten i silke kommit in i lager igen. Hann ju aldrig beställa sist jag skrev om dem då de sålde slut.

Så här står det om örngotten i silke:


Gör det som är bäst för både ditt hår och din hud medan du är i drömland! Silke innehåller aminosyror som gör att silkes örngott känns bekvämt mot huden. Till skillnad från vanliga bomullsdrag kommer silkefibrerna att hålla dig torr och kall hela natten. örngotten är gjord av mulberrysilke som hjälper till att hålla huden och håret hydratiserat. Detta kan förhindra synligheten för ansiktsrynkor. Det finns inget bättre än den mjuka och lyxiga känslan av siden mot huden när du går och lägger dig på natten. Förutom att örngotten håller en frisk hud absorberar den inte naturlig fukt och förhindrar därmed ditt hår från att bli statiskt. Det minskar också friktionen vilket ofta resulterar i delade ändar och skadade hårsträngar. Koppla av i själen och få en lugn natts sömn med ditt nya 100% silke örngott från Soft Cloud.

Nu tänker jag vara snabb och klicka hem dem i färgen champagne eller vitt. Kram/E

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00