ANNONS

NY FRISYR

/
Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Mitt hår innan. Jag gillar ju tjocka, fräscha toppar men eftersom vi skulle sätta i Hairtalk är det bättre att håret inte är för välklippt innan så topparna fick vara. Och eftersom mitt hår är på utväxt blev jag ju bara glad för det : )

Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter Hairtalk! Vilket svall va : ) Jag älskar färgen.

Erica har utgått från min färg och lagt i ljusa slingor för att få det att se sådär härligt solkysst ut. Nejmen jag älskar det! Fyra paket behövdes. 2 paket 55 cm och 2 paket 40 cm. Jag trodde det skulle behövas minst fem för denna längd och tjocklek men fyra blev helt perfekt. Så sommarredo nu!

Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

img_9451 (1)

Här ser man färgen bättre. Det är en ganska kall bronde färg då jag är kall i min egna ton. Kram/E

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00