ANNONS

VÅRSTÄDAT GARDEROBEN

/

Imorse vaknade vi till snö och minusgrader. Usch vilket depp efter gårdagens 14 grader och sol! Dessutom skulle Enzo iväg på fotbollsmatch… Så det var bara att klä på oss och sticka iväg. Och det gick ju bra som tur var. Aprilväder, det är vi ju vana med här i Sverige : )

Efter lunch tog jag och Romeo en långpromenad för då sken solen igen och väl hemma spelade vi kort en stund innan jag fick feeling och städade lite i garderoben. Ska gå igenom skor, kjolar och klänningar sen också. Blev så fräscht!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Har ju mest vitt, creme, beige och svart men när det gäller sommarklänningar så älskar jag färg och mönster! Här är alla mina midi- och maxiklänningar!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Linnen, t-shirts, sweatshirts och toppar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Jackor

Glömde fota stickat och kavajer ser jag nu, och alla kortare klänningar och kjolar. Får göra ett längre inlägg sedan.

Kram/E

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00