ANNONS

GARDEROBEN

/
Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Igår så började jag att städa min klädkammare. Det blir ju sällan särskilt kaosartat där nuförtiden då jag blivit så mycket bättre på att köpa plagg som jag gillar, som sitter bra och som är klassiska. Håller lätt ordning bland mina plagg. Tycker ändå om att gå igenom och prova plaggen inför ny årstid. Göra en liten inventering helt enkelt.

Denna del ovan är min mest välstädade. Näst på tur är blusar, jeans, stickad och klänningar. Samt skor. Tänkt köra en bloppis på stories senare i veckan, eller vill ni hellre ha den i bloggen? Tycker det brukar vara enklare i stories.

Kram/E

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00