ANNONS

KALENDER SÖKES

/
img_5516 (7)

Onsdag och snö i massor här hos oss!

Skolan är igång och det har gått över förväntan att komma upp tidigt om mornarna både för barnen och oss föräldrar. Kanske för att vi försökte vrida tillbaka dygnet redan förra veckan lite smått. Jag är ju en rutinmänniska och går upp rätt tidigt på helgen eller lediga dagar med (runt 07). På vardagar går jag dock upp 05:30 och det är inte alltid lätt haha.

Jag och Robin körde veckans tredje gympass idag direkt efter jobbet och sedan var det dags för Enzo att träna fotboll ute i snöyran. Så glad över att de får till träning även om snön yr. Inga sura miner där inte : )

Jag letar efter en snygg träningsdagbok/kalender där jag kan skriva i mina gympass. Jag har ju rätt dåligt minne och minns aldrig på fredagen hur många pass jag tränat sen måndagen. Vore skönt att kunna skriva i antal pass och vad jag tränat, och även planera passen lite bättre. Jag hittar varken snygga kalendrar för 2021 eller träningsdagböcker. Har du något tips så kommentera gärna ♥

Kram/E

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00