ANNONS

VÅRENS PARFYM

/

Reklam för NordicFeel, innehåller annonslänkar

fullsizerender-1-2 (3)

Jag städade bland mina smycken och parfymer ikväll och dessa favoriter fick stanna. Alla tre från Gucci. Den första verkar dessvärre utgått.

Gucci Première // Gucci Bloom // Gucci Flora

Alla tre är riktigt fräscha och lagom lätta, sedan varierar de i sötma och blommighet. Gucci Bloom som är fräsch och en blandning av nyduschad och sommaräng är min vardagsparfym och Flora använder jag till mer speciella tillfällen. Den är lite tyngre än Bloom och känns mer söt, utan att för den delen bli sliskig. De luktar helt enkelt bara såå gott!

P-80838

Jag är sugen på en ny parfym till våren, som alltid och YSL´s Libre ligger höst i kurs. Har du testat den? Tänkte passa på nu när NordicFeel dessutom har 20% rabatt på bl a. den här. Kram/E

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00