JULLISTAN – ANTINGEN ELLER

Mitt bästa luciatåg ♥

1. Pepparkakor eller lussebullar?


Saftiga, nybakta lussebullar!2. Skumtomtar eller knäck?


Nej usch inget. Läste denna lista som jag skrev för två år sedan och då föredrog jag skumtomtar. Nej men snälla Engla.3. Ischoklad eller marsipan? Eh nejnejnej.4. Köttbullar eller prinskorvar? Hemmagjorda köttbullar alla dagar i veckan.5. Julkorv eller julskinka? Julskinka på knäckemacka!6. Lax eller sill? Åh lax!7. Sylta eller pastej? Leverpastej!8. Paradis eller Aladdin? Ingen av dem, har aldrig förstått hypen med dessa askar. Det finns ingen god choklad i dem och jag gråter nästan en tår när vi får en i present.9. Revbensspjäll eller Janssons? Inget tack men Janssons brukar vi ha då vi varit flera från släkten som firat men inget vi lagar själva.10. Glögg eller julmust? Köper alltid glögg i början av december för att det känns så mysigt, men slutar ofta med att vi aldrig öppnar den så nu har vi flera flaskor som står vilket jag nu lärt mig så det blir bara julmust.11. Rödbetsallad eller dopp i grytan? Blä, inget.12. Ris a la Malta eller gröt? Inget där heller men Romeo & Robin gillar risgrynsgröt och så ställer vi såklart ut gröt till tomten.13. Hemma eller borta? Alltid hemma!14. Utomlands eller Sverige? Vår målbild är att fira utomlands om några år.

15. Äta julmat endast på julafton eller helst hela december?
Gärna fler gånger!

16. Ge eller få?
Jag tycker om att ge och önskar mig sällan något men blir såklart glad när någon ansträngt sig för att vilja överraska mig. Den tanken betyder mer än själva gåvan.

7
66

TRE FAVORITER – ANSIKTSMASKER

Reklam för NordicFeel, innehåller annonslänkar

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Glow mask // Peeling solution // Scrub & mask

Mina tre favoriter vad gäller ansiktsmasker. Alla bra på olika vis.


Glow mask från Filorga. Exfolierar lätt och används på rengjord hy i 10 minuter. Lämnar verkligen ett fräscht glow och är perfekt inför festen, daten eller när du direkt bara vill känna dig extra strålande : ) Krämen i samma serie står på min önskelista!

Peeling solution från The Ordinary är en syra som innehåller AHA- och BHA-syra. Den är stark och denna använder jag ca en gång/månad. Låter den sitta mellan 2-10 minuter på rengjort ansikte, sköljer av och smörjer in ordentligt. Man kan bli lite röd efteråt och den är perfekt att använda vintertid för du ska ej utsätta din hud för sol när du använder sådana här starka produkter.

Scrub & mask från Filorga använder jag 1-2 gånger i veckan. Den peelar och rengör på djupet utan att irritera. Min bästa basprodukt som alltid finns i mitt badrum.

1
39

HELGLISTAN

Copyright 2020. All rights reserved.

Vad är du glad för idag?
– Vaknade av mig själv 06:00 fastän det är lördag, och kände mig utvilad. Somnade visserligen strax innan 22 igår så : ) Är också glad för bra träningsveckor här senaste veckorna. Fem pass i veckan har jag & R fått till och det känns i musklerna. Mitt mål för nya året, vad gäller träningen, är att snitta på 4 styrkepass och ett konditionspass. Konditionen är inte bra och jag vill få in ett pass i alla fall, varje vecka.

Vad har du på dig idag?
– Just nu pyjamas. Blir ett träningspass på förmiddagen och sen ska jag svida om till en fin klänning då vi ska på middag ikväll.

Vad lyssnar du på idag?
Newkid

Vad är du på för humör idag?
– Glad och förväntansfull!

Vad blir det för middag?
– Vi är bjudna till vänner på middag (de vi brukar umgås med både vi vuxna och barn)

Vad äter du helst i helgen?


– Gärna något med räkor och ett glas bubbel till det! Igår kväll gjorde R räksmörgåsar och vi drack bubbel till. Så gott!

Hur ser dagens planer ut?
– Lugn morgon med kaffekoppen. Träning med R, köra Enzo till innebandyn, beställa julklappar online och så piffa till sig till kvällen. Det gör man så sällan nu så ser fram emot det extra mycket : )

Vad händer i morgon?
– Promenad, stallet, se julkalendern, spela spel med barnen och förbereda lite inför jul.

Vad längtar du efter just nu?
– Att bli klar med julklapparna och sen bara mysa järnet hela julen.

Hur ser din helg ut?

4
49