ANNONS

LÖRDAG

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Igår efter jobbet åkte vi till optikern med Romeo då hans glasögon gått sönder, igen, och så passade vi på att hämta upp matkassar som vi beställt. Älskar att hämta upp färdiga matkassar, speciellt nu i dessa tider.

När vi kom hem så tände vi ljus i hela huset, fyllde upp badkaret och tog en riktigt skön stund med varsitt glas bubbel. Gick igenom veckan, pratade om framtiden och ja du vet. Bara hade det härligt.

Idag fick vi gå upp tidigt då vi hade stalltjänst. Och det började snöa igen! Så mysigt! Jag tog en PW när vi var klara och halkade runt på snötäckt is. Lite läskigt men ändå ganska härligt med snön som piskade mig i ansiktet. Lagom till att jag kom hem så övergick snön i regn och nu har det regnat hela dagen istället. Typiskt.

Vi laddar för Så mycket bättre på TVn ikväll. Jag ska slänga ihop kyckling & potatisgratäng till middag, barnen fick bestämma, och jag & R tänkte faktiskt ta ett bad ikväll med : ) Lördag = hemma datenight ♥

0
45

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00