ANNONS

SPARA UT HÅRET?

/

Reklam för Lyko, innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

HÄR / HÄR

Kosttillskott är ett bra komplement till en annars redan sund livsstil. Jag har ju som ni vet under vintern käkat vitaminer för bl a. håret och jag tycker det gav riktigt bra resultat. Nu har jag inte ätit några tillskott sen i våras men tänkte börja igen nu i höst för att bibehålla kvalitén på håret men också stärka hud & naglar. Tillskott som innehåller mycket biotin som är bra för just hår, hud & naglar.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har klippt av mig håret och även gått tillbaka till min egna färg nu. Det är lite mörkare än vad jag är just nu men räknar med att det kommer släppa lite för vill ha det ljusbrunt med lite ljusare highlights i så småningom. Planen just nu (jag ändrar mig snabbt när det gäller håret haha, tur min frisör är van) är att spara ut håret till sommaren och då vill jag såklart bibehålla den grymma kvaliten jag har. Tror det kan hinna bli en perfekt längd till sommaren. Vi får väl se helt enkelt.

Kram/E

16
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00