ANNONS

MAGIC MONDAY

/

Godmooorgon måndag! Älskar du måndagar? Inte? Vill du älska måndagar? Ja jag med. Så jag försöker. Det är ju något riktigt härligt med känslan av nystart, ny energi och nya möjligheter!

För mig är det superviktigt med en helg som innehåller något roligt med familjen, träning, tillräckligt med sömn och så vill jag hinna förbereda för en ny vecka. Dvs. renbädda sängar, tvätta så att barnen har kläder för hela veckan, gympakläder/fotbollskläder ska vara rena, matlista klar för veckan osv. Det ger en bra start på veckan.

Och så är det såklart viktigt att trivas med vardagen! Vi kan ju inte gå runt hela veckan och längta efter helg. Att länga lite efter något roligt är så klart naturligt, jag älskar att få LÄNGTA! Men att vara närvarande och i nuet är så viktigt för mig. Så det gäller att se till att dagarna är meningsfulla och att du gör något som ger dig mening.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Så nu kör vi måndag och för min del blir det planeringsmöte för hösten. Jag hoppas kunna skriva om utmattningen när jag är ute på andra sidan. Eller så kanske jag skriver om resan nu. Det är så mycket som inte hanterats rätt och det inser jag nu. För att vara sjuk ska du orka vara så pass frisk att du orkar kämpa i motvind och se till att saker hanteras rätt. Jag har kämpat, kollat upp vad som ska göras och instruerat de som ansvarar för det vad som gäller fastän jag sitter med flera professionella människor som jobbar med detta. Det tar så mycket energi så jag har fått flera bakslag. Så nu hoppas jag på en vecka i rätt riktning. Tänk att utmattningssyndrom fortfarande är så pass nytt att det inte finns tillräckligt med kunskap om det, fastän alltfler drabbas.

Önskar dig en fin måndag! Kram/E

5
49

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00