ANNONS

EN LISTA EN SÖNDAG

/

Hej söndag! Som vi maxat solen denna vecka. Eller veckoslut snarare. Underbart väder! Känns fantastiskt att få avrunda semestern så. Hade det varit ett ”vanligt” år hade det varit Båtveckan med artister & festligheter denna vecka så det känns lite tomt att det inte blev något. Förhoppningsvis nästa år! Vi har i alla fall i vanlig ordning rundat av semestern med massa familjetid vilket är bästa prio ♥
Här kommer en lista som jag hittade hos Jessica men jag har ändrat lite:

Namn: Engla
Bor: I en stor villa i Gimo, fem mil norr om Uppsala
Ålder: 38 år, född i maj 1982
Familj: Min man Robin som jag varit tillsammans med sen jag var 16 år (!), vår dotter Jolie som fyller 13 år nästa vecka och våra tvillingpojkar Enzo & Romeo som blir 10 år i oktober. Katterna Gucci & Armani som fyller 17 år i september. Jag växte upp med min mamma och två småsyskon.
Gör: Jobbar som koordinator på ett stort företag och har nu mina sociala medier mest som hobby.
Längd: 170 cm
Ögonfärg: Gröna
Äter helst: Favoriträtten är laxfilé med citronpeppar & potatis
Bästa drycken: Bubbelvatten eller bubbel i som cava, prosecco eller champagne. Tycker inte om annan alkohol. Älskar också varmt citronvatten.
Kaffe eller te? Cappuccino på havremjölk. Godaste som finns!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

1. Om du hade fått en dotter eller son nu, vad hade du döpt dem till?
– Blir inga fler barn men jag älskar namnen Blanca, Belle (Jolies mellannamn) Vince, Charlie & Matheo. Dock hade jag ju velat att namnen ska matcha mina barns namn så det hade blivit svårt att hitta något bra men Matheo fungerar ju faktiskt. Barnens kusin heter Rio och han matchar väldigt bra haha ♥

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
– Jag måste vara kär för att ha sex och sex vill jag ha när jag är kär så 🙂

3. Har du bra självförtroende?
– Ja, jag har landat bra i vem jag är och vad jag är bra på och hur jag fungerar. Jag skulle säga bra självförtroende men svajande självkänsla. Den biten jobbar jag på.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
– Åh egentligen har man väl alltid en lång lista bara av att bo i hus. Men försöker skala bort måsten och saker som stressar mig. Jag lider fortfarande av utmattning så hösten blir en resa i att leva så balanserat som möjligt och ta makten över sådant som jag kan styra, och släppa det jag inte kan påverka.

5. Beskriv ditt drömutseende:
– Jag gillar en stark och trygg utstrålning, muskler, starka händer, skägg och ett brett leende. Humor & charm och doften är viktig. Robin luktar alltid gott

6. Din bästa egenskap?
– Att jag är en bra och rättvis mamma som är närvarande och alltid gör allt för barnen. Jag är långt ifrån perfekt men jag är den bästa mamman till mina barn och jag vill hela tiden bli bättre och tror och hoppas det viktigaste är att se och höra barnen och kunna säga förlåt om jag gör fel och också visa att jag är både glad men också ledsen ibland. Kommunikation är så viktigt, i alla relationer såklart. Vi har tillsammans blivit starkare sedan min utmattning eftersom jag lärt mig att prata mer öppet om varför jag kan vara extra trött ibland etc. Jag ville först skydda barnen och låtsas som att allt var som vanligt, men det märkte de ju att det inte alls var. Och det blir tryggare för dem att jag berättar om jag måste vila extra tex. än bara låtsas som det regnar.

7. Vilka bloggar läser du?
– Jag hör ju till de få som faktiskt föredrar blogg framför instagram. Jag vill läsa OCH se bilder. Jag tycker insta blir för ytligt och flyktigt. Det handlar mest om likes och lite skryt om vad man gör/ser ut/reser/shoppar/inreder etc. Jag menar ingen vill se mig ta en promenad i en skog på landet, eller när jag lagar husmanskost eller handlar på ICA. I bloggen fungerar det dock bättre och jag vill vara mig själv och har aldrig riktigt platsat på insta. Vilket leder till att jag uppdaterar kanske en gång i veckan, men oftare på stories, och därmed fungerar inte algoritmen utan jag syns ännu mindre vilket gör det omotiverande då jag inte når ut och det känns som ingen ser så ingen idé att uppdatera där. Förstår du mitt tänk? Jag blir mest stressad av instagram och har avföljt jättemånga så följer mest de jag känner nu samt några jag lärt känna via blogg/insta. Jag har aldrig hittat hem vad gäller instagram så antingen ger jag upp det eller försöker hitta min tråd som inte stressar mig. På stories kikar flera tusen på varje klipp så aktivitet finns det ju men det känns inte så.
Jag läser just nu dessa ganska nyfunna bloggar regelbundet: Nina, Paula & Jessica och det är bloggar jag hittat till nyligen. Jessica läste jag dock för några år sedan men har hittat tillbaka till nu i sommar faktiskt. Gillar vardagsinlägg som man kan relatera till och hoppas verkligen inte bloggdöden inträffar. Nina & Paula skriver också om vardagen och är det inlägg jag inte gillar, tex. recept eller vissa träningsinlägg så scrollar jag bara. Det är ju samma i min blogg. Vissa älskar skönhet och när jag skriver om träning eller mode, vissa scrollar förbi (eller klagar haha). Jag älskar i alla fall att följa någons vardag och upplever mer äkthet i bloggformat än på insta där det känns som man måste göra på ett visst sätt för att nå ut.

På instagram kan jag tipsa om Olga Rönnberg som nu skiftat fokus och skriver mer om annat än träning, Mia Törnblom som ger glimtar ur sin vardag och kommer med bra tips samt Stressfrid som tar upp utmattning och ger tips och råd.

12
44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00