ANNONS

ÖGON

/

Reklam för NordicFeel, innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag använder Xlash Pro för ögonfransarna och tycker den är grym! Sommartid så får jag sådana rinnande ögon av pollen och mina fransar brukar ta skada men med detta serum så räddar jag fransarna från katastrof. Nu sedan en månad tillbaka har jag också testat Xlash Brow för att få lite mer ögonbryn och börjar nu se lite resultat. Jag tycker att man ser bäst resultat efter 2-3 månader så det gäller att ha tålamod och använda serumet VARJE kväll. Produkterna är dryga och räcker länge, jag köper kanske två serum på ett år.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När det gäller mascara har jag aldrig testat någon bättre än Sensai! Jag brukar ha Sensai Separating & Lengthning men tog fel sist och köpte Sensai Lash Volumiser. Den känns lite tunnare i konsistensen, lengthning är mer ”fibrig” men denna är lika bra och sitter genom allt (regn, gym, bad, sol & värme). Jag brukar grunda med Sensai Primer för bästa resultat, tycker mascaran håller bättre då eftersom jag har tunga ögonlock.

5
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00