ANNONS

FREDAG

/

Idag är det endast 16 grader och skitkallt rent ut sagt. Några personer skrev till mig under midsommarhelgen, när vädret var på topp, och ifrågasatte hur jag kunde vara glad och tacksam över sol & värme eftersom det tyder på klimatkris. Ja jag vet inte om jag ska räkna 7-10 dagars värme denna sommar, som klimatkris.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Brunch här hemma idag!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Blus & jeans Zara. Funderar dock på att hoppa i en stickad tröja istället då jag fryser nu. Vi hoppa in i bilen och åka ut till våra vänners sommarstuga för lite mysigt häng samt middag. Hörs kanske ikväll, och så länge finns vi på stories. Kram/E

20
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00