ANNONS

CITRUS FÖR HUDEN

/

Reklam för Lyko, innehåller reklamlänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har tipsat om världens bästa bodylotion förr och jag gör det igen. Finns inget som doftar mer sommarfräscht än denna lotion med citrusdoft från Biotherm. Dessutom så mjukar den snabbt upp huden, går in och återfuktar utan att lämna en kladdig känsla och så är den dryg och räcker länge! Nu såg jag att den även finns som handkräm!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Kram/E

4
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00