ANNONS

LÖRDAG

/

img_7662

ÄlsklingsRomeo

img_7611-1

Startade dagen med en löprunda. Behövde springa bort det onda i bröstet och istället känna hur det brände av trötthet. Efter det ett gympass med R. Kändes bra, men tårarna kom ändå efteråt. Som att jag försöker tysta dem men så bara brister det. Jag är ju också högkänslig och tänker otroligt mycket. Bär nog sorgen åt Jolie också, fastän jag vet att hon såklart kan klara det själv med oss som stöd. Och så tänker jag på Viking och vad han funderar på. Jag vet att hästar visst känner saknad och sorg. Jag tror dock att han har det fantastiskt nu och jag känner en trygghet i det. Men vem säger att hjärtesorg är logisk?

img_7612-1

Lunch & fika på Wilma´s i Öregrund. Mysigt att komma iväg en stund i det trista vädret. När vi kom hem sken solen igen.

img_7650

Nu ska vi leta upp en komedi eller två och äta godis. Kram/E

9
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00