ANNONS

V

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Älsklingar ♥

Jag har en sådan svidande sorg i bröstet och magen. Försöker sysselsätta oss, kika på komedier om kvällarna och försöka tänka framåt. Men så slår sorgen till som ett knytnävslag i bröstet och tårarna rinner. Går inte att stoppa dem. Mina kinder svider av alla tårar och jag är så svullen runt ögonen. Jag står inte ut med saknaden. Står inte ut med att se Jolie så sorgsen. Står inte ut med att tänka att V saknar Jolie.

Flera har både skrivit och sagt till mig att hästar kommer och går, så är livet. Men inte för mig, inte för oss. Vi älskar ju V för att han är han, hans personlighet. Jag hoppas såklart att Jolie får ett fantastiskt band med en ny häst framöver och det kommer ju bli på ett annat vis. Förhoppningsvis lika kärleksfullt och fint men det finns inget som kan jämföras med det hon och Viking har.

Nej jag vet inte vad jag ska skriva. Jag försöker härda ut, vad mer kan man göra. Jag önskar bara att det såg annorlunda ut. Det viktigaste är att Viking är lycklig och mår bra, då får vi släppa taget helt enkelt. Kan man det?

6
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00