ANNONS

HJÄRTESORG

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Startade dagen med en PW och gympass med R. Härlig start på dagen och skönt att få till ett bra styrkepass så här i slutet av veckan. Resten av dagen har vi spenderat vid poolen. Lika bra att passa på då kommande vecka visar på sämre väder.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Robin och Jolie var till Viking en sväng nu på kvällen och la upp en bild därifrån. Jag har gråtit sen dess. Nu är det på riktigt att han snart flyttar för gott och jag kan inte riktigt ta det. Vill inte förlora honom…

Imorgon ska jag med dit och likaså tisdag och onsdag om jag klarar det. Försöker ju för Jolies skull men kan inte kontrollera sorgen riktigt. Det känns lika tungt i hjärtat som när jag förlorade vår hund Jack och den smärtan är hemsk.

Godnatt ♥/E

6
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00