ANNONS

ENERGI?

/

Innehåller annonslänkar

img_4146

img_4145

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När jag tränar på gymmet så har jag gärna med mig en energidryck och har testat de flesta som finns. Min favorit är Strawberry blonde från Lohilo, som har många andra smaker också men denna är helt klart min nr 1. God, svalkande och ger den där extra pushen.

Ikväll skulle vi bakat tårta men det blev så sent så vi spar det till imorgon. Tisdag och skolavslutning! Barnen är så pirriga och förväntansfulla nu. Sommarlov i sikte 💕

Kram/E

0
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00