ANNONS

FÖDELSEDAG I FÖRSKOTT

/

Reklam för Bubbleroom, innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Söndagen startade jag 06:45 redan då jag ville hinna med en PW och ett gympass innan dagens firande. Barnen klev också upp tidigt då Jolie skulle hoppträna och Romeo följde med henne. Enzo är alltid morgonpigg och dansade glatt upp när han hörde att jag var uppe. Robin var på killkväll igår så han var inte lika pigg utan tog en välförtjänt sovmorgon.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Födelsedagsklänning HÄR

Puffärm, slits, smock i ryggen så den passar både liten och stor byst och så detta vackra blomprint! Perfekt midsommarklänning tyckte min syrra! Jag älskar fina klänningar och det är nog min bästa sommaroutfit.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi dukade upp ute i solskenet

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Årets födelsedagstårta! Slängde ihop den med sockerkaksbotten, nutella, krossade maränger med grädde, mer nutella och så rikligt med grädde och jordgubbar. Det blev en hit som tur var!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Den här coolingen var såklart hedersgäst på kalaset. Så glad hela tiden och skrattade åt alla, men mest Robin ♥

Nu tackar jag för den här ljuvliga söndagen och tack alla som kom och fikade, tack för alla grattis på Instagram och tack kära familj som gett mig en så fin dag från morgon till kväll ♥ Lyxigt att jag liksom fyller år imorgon, också. På min riktiga dag : ) Kram/E

13
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00