ANNONS

VECKA 21

/

thumbnail_image0 (3)

thumbnail_image1 (2)

Jag började skriva på detta inlägg i måndags och nu är det onsdag. Förlåt! Ibland kommer helt enkelt allt annat emellan och varken tid, energi eller inspiration finns där. Men jag gillar att blogga. Mycket mer än instagram så jag fortsätter här med min lilla ”dagbok” så länge det är roligt och jag är så glad över att DU fortfarande kikar in här.

I slutet av förra veckan så byttes layoten här och är det något som inte fungerar så meddela mig gärna detta. Jag vet att Bloglovin inte fungerat på flera månader och de svarar faktiskt inte på mina mail men nu så ska ska jag få hjälp här från min plattform och se om de kan lösa det.

Ja denna vecka är det en kortvecka så jag har fredag i kroppen idag. Så härligt! Ikväll blir det AW med mitt jobb, hemma hos mig faktiskt. Vi blir inte så många och ska sitta ute men det ska bli himla trevligt! Ser sedan fram emot många lediga dagar, sol har de lovat och så blir det lite kalas på söndag eftersom jag fyller på måndag. Baka tårta ska vi göra och fixa lite blommor mm hemma. En sån helg! Känns helt perfekt.

Kram/E

1
43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00