ONSDAG – HEMMADAG

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vab idag med Romeo. Är ju så svårt att veta idag då man ska vara hemma för minsta lilla symtom. Så vi är hemma och avvaktar läget. Det snoras lite, vilket det ju ofta gör så här års. Jag känner tex. av pollen sen nån vecka tillbaka men kan ju inte isolera mig till i höst för det. Nyser mest och känner av det i ögonen. Romeo mår prima men bättre att vara säker och kolla av innan det blir skola igen.
Så idag chillar vi hemma och passar på att tvätta sofföverdrag, spela kort och lyssna på musik. Jag har möjlighet att jobba hemifrån då många på mitt företag redan gör det nu men behövs också på plats så vi får se hur det blir om det blir många dagars vab. Jobbar du hemifrån just nu?

 

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Romeo ville ha äppelskivor med kanel till mellis

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Har provat dessa karameller som jag visar upp i stories ♥

Kram/E

 

 1. Emmy skriver:

  Hej i solen!
  Den blå tröjan är så fin var köpte du den?

  1. Engla skriver:

   Chiquelle 😍

   1. Emmy skriver:

    Okej tack 😊

 2. Elin skriver:

  Om man missade storyn? Kan du inte visa upp dem på bloggen med?

  1. Engla skriver:

   Självklart! Försöker i helgen 💕

 3. Jag jobbar inom vården så jag kan inte jobba hemifrån. Men det är bra att den möjligheten finns för många. Hoppas det blir kortvarig vabb för er.

 4. Sara skriver:

  Jag jobbade hemma i två dagar sen fick jag panik och klättrade på väggarna. Så nu är jag på kontoret tills det blir order om att man MÅSTE jobba hemma. 😅 Vi är få på kontoret och jag åker inte kollektivtrafik dit så funkar ju ändå.

  Underbar färg på tröjan! 🤩

 5. Ida skriver:

  Jag jobbar inte hemma eftersom det är mer eller mindre omöjligt i min bransch. Jag är bibliotekarie och vi har öppet som vanligt på mitt jobb. Det är lugnare med besökare men trots skyltar så dyker det fortfarande upp folk med förkylning och många från riskgruppen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..