ANNONS

ONSDAG – HEMMADAG

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vab idag med Romeo. Är ju så svårt att veta idag då man ska vara hemma för minsta lilla symtom. Så vi är hemma och avvaktar läget. Det snoras lite, vilket det ju ofta gör så här års. Jag känner tex. av pollen sen nån vecka tillbaka men kan ju inte isolera mig till i höst för det. Nyser mest och känner av det i ögonen. Romeo mår prima men bättre att vara säker och kolla av innan det blir skola igen.
Så idag chillar vi hemma och passar på att tvätta sofföverdrag, spela kort och lyssna på musik. Jag har möjlighet att jobba hemifrån då många på mitt företag redan gör det nu men behövs också på plats så vi får se hur det blir om det blir många dagars vab. Jobbar du hemifrån just nu?

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Romeo ville ha äppelskivor med kanel till mellis

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Har provat dessa karameller som jag visar upp i stories ♥

Kram/E

10
31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00