BIOTIN & KOLLAGEN

 

Reklam för Lyko, innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag fortsätter med mina kosttillskott för hud och hår och valde en annan sort då de jag ätit under vintern nu inte fanns i lager. Beställde istället dessa Vita Yumma Hair & Nails som smakar godis. De är lite farligt goda haha. Hade gärna köpt godis med denna smak! 179:- för en burk som varar en månad och jag tycker det är värt att äta minst en period på 3-6 månader för att se resultat.

”Biotin anses av många vara hårets viktigaste vitamin då det bevisligen motverkar håravfall och är ett viktigt vitamin för en frisk och tjock kalufs. Biotin stimulerar hårväxt och hjälper till att reparera håret samt producera keratin, en annan viktig komponent i hårstrået.”

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Och så Biotin Collagen från Skin Beauty.

”Kollagen förstärker hudens fasthet och jämnar ut rynkor. Effekten av kollagen kompletteras upp med hjälp av hyaluronsyra, vitaminer och zink. Hyaluronsyra har en stor vattenbindande egenskap. Biotin och zink bidrar till att bevara normal hud. C-vitamin främjar kollagenbildning.”

Som jag skrivit tidigare tror jag på att äta tillskott i perioder. Som nu när jag märker av skörare naglar och hår efter utmattningen. Jag kommer äta dessa till sommaren och sedan ha ett uppehåll innan jag eventuellt äter tillskott till vintern igen.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..