FREDAG

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Fredag, en bra dag. Slutet på vardan´… Men just en vanlig vardag är väl det vi alla önskar oss nu ♥ Köpte dessa vackra blommor på ICA igår och avrundade dagen med en promenad i solnedgången tillsammans med Jolie & Viking. Romeo följde med halva vägen också ♥ Robin städade hemma och Enzo drog och spelade lite fotboll med en kompis. Så oerhört tacksam för allt jag har. Inte bara nu, utan alltid såklart. Just nu är det bara extra tydligt vad som verkligen är viktigt. Vad man behöver och vad man saknar när man inte har det. Och det är ju det här vardagslivet med allt vad det innebär som betyder mest. Det är det livet vi skapar och det är det vi saknar när oförutsedda saker sker.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu ser jag fram emot en fin helg med förhoppningsvis både fotboll, ridning, träning och massor av familjetid ❤️🙏🏻

Kram/E

  1. Anna skriver:

    Ja nu får vardagen gärna komma tillbaka, känns som man leve ri ett negativt vakuum. Hoppas det vänder snart!

    Ta hand om dig <3

    1. Engla skriver:

      Tack detsamma gumman <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..