SELF CARE SATURDAY

 

Innehåller annonslänkar

Hoodie / Plattång / Energidyck / BH / Trosa / Uggs
 Gåvoset / Parfym / Klocka / Hoodie

Hörde jag self-care weekend? Träning, vila, mysplagg och så lite dofta gott och piff. Bästa! Kram/E

  1. Maria skriver:

    Hej, jag brukade läsa din blogg via Bloglovin men det fungerar inte sedan flera veckor tillbaka. Söker jag på ditt bloggnamn på Bloglovin (tex för att försöka följa på nytt) kommer jag bara till ett flera veckor gammalt inlägg. Jag vet inte om det är något problem jag har med appen, eller om det är något som händer andra. Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg men det blir att jag glömmer bort att gå in regelbundet om jag behöver söka upp den på annat sätt, alla andra bloggar jag följer finns ju på Bloglovin.
    Ha en fin kväll. /Maria

    1. Engla skriver:

      Ja det är sen Tailsweep bytte plattform. Försökt få hjälp med bloglovin men de svarar ej. Testar igen 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..