BASEN

 

I samarbete med NordicFeel och innehåller reklamlänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Min favorit-foundation är Filorgas Flash Nude som är som silke på huden och ger perfekt täckning och fukt samtigt som den ger ett naturligt resultat. Min sommarnyans är Nude Gold 02 och min vinternyans är Nude Beige 01. Just nu blandar jag dem för att få lite extra färg till ansiktet.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Elizabeth Arden Blurring Powder är mitt favoritpuder. Ger ett naturligt resultat och håller huden matt.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..