ANNONS

ARMANI

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dessa bästisar alltså <3

Jag är så rädd över att Mani inte har länge kvar. Vi tog nya prover hos veterinären för några veckor sedan och de visade bra resultat, han är inte sämre i njursvikten. Men han känns skröplig emellanåt. Dålig balans, jamar mycket. Känns lite orolig men blir nöjd när han får gosa och vara nära. Jag vill så gärna att han får en vår och sommar att njuta av. Och jag vill såklart att han ska leva många år till! Men inte att han ska lida.

Vi har ju haft Gucci & Mani sedan 2003! Kan inte föreställa mig ett liv och hem utan dem. Kram/E

5
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00