SKÖN RUTIN INFÖR HELGEN

 

I samarbete med Lyko, innehåller reklamlänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Scrub / Vante

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Bästa ansiktspeelingen

Torsdag betyder peeling, ansiktsmask och måla naglarna. Tycker det är en skön och mysig rutin inför helgen. Ibland kör jag brun-utan-sol också men igår var jag alldeles för trött så passade bara på med lite peeling och scrub medan jag stod i duschen och målade sedan naglarna framför Big Brother. Det är något meditativt över att ta hand om sig.

Nu kör vi fredag! Kram/E

  1. Malin skriver:

    Jag håller verkligen med! Ska försöka börja ta hand om mina naglar oftare och bättre igen nu efter renovering, flytt, sjukdomar och annat skit som tagit stor del i livet och oroat sedan ett tag tillbaka. Tänker mig att nytt boende och livssituation är som en nystart då jag får starta nya rutiner och traditioner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..