ANNONS

SKÖN RUTIN INFÖR HELGEN

/

I samarbete med Lyko, innehåller reklamlänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Scrub / Vante

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Bästa ansiktspeelingen

Torsdag betyder peeling, ansiktsmask och måla naglarna. Tycker det är en skön och mysig rutin inför helgen. Ibland kör jag brun-utan-sol också men igår var jag alldeles för trött så passade bara på med lite peeling och scrub medan jag stod i duschen och målade sedan naglarna framför Big Brother. Det är något meditativt över att ta hand om sig.

Nu kör vi fredag! Kram/E

1
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00