ANNONS

FREDAGSLISTAN

/

Img 7039.jpg

Vad är du glad för idag?

– Fredag & friska barn gör mig glad! Solen skiner dessutom och jag har namnsdag men det vet typ ingen om haha. Får påminna familjen ikväll 🙂 Vi firar dock inte namnsdag då våra barn har ovanliga namn och ingen egen namnsdag. Kanske borde vi hitta på någon? Roligt att få ha en till dag förutom födelsedagen, inte sant?

Idag är det alltså Maria som har namnsdag, ett av mina mellannamn. Grattis till alla som heter Maria 🙂

Vad har du på dig idag?
– Träningskläder förutom jobbkläderna. Så sjukt oinspirerande att klä sig nu då jag bara vill klippa mig haha.

Vad lyssnar du på idag?
– Ingenting faktiskt. Skönt med tystnad.

Vad är du på för humör idag?
– Glad men lite orolig för Corona-viruset som sprids snabbt. Känner du oro?

Vad blir det för middag?
– Någon sorts tacogratäng är planen.

Hur ser dagens planer ut?
– Jobb, gym och simhallen.

Helgens planer?
– Imorgon blir det gymmet med R och sedan har jag lovat barnen att leka kott-krig, vi ska på stallmöte, killarna har träning på em och så ska vi till vänner på mello-middag och catcha upp livet. Längtar!
På söndag är det träning för killarna som ska byta lag och sedan ska vi hämta Viking som vi ska låna kommande månader ♥ Gissa Jolies lycka? Resten av söndagen tänkte jag VILA och bara ta det lugnt.

Vad längtar du efter just nu?
– Klippa mig!

Hur ser din helg ut?

Kram/E

6
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00