ONSDAG

 

img_1446

Väl värd en fika efter dagens storhandling. Jag älskar chokladbiskvier men denna hade grädde inuti istället för choklad så Robin fick ta den.

Har varit med killarna till ishallen en sväng och ska nu ta en promenad för att hämta dem hos en kompis. Jolie & Robin är ute hos Viking. Njuter av lite ensamtid hemma. Lyssnar på boken ”Drunka inte i dina känslor”. Blev tipsad om denna för flera år sedan men har inte orkat lyssna förrän nu. Vet inte varför faktiskt. Den är otroligt träffande och intressant. Är du högkänslig eller närstående till någon som är högkänslig så tycker jag verkligen att du ska läsa/lyssna på den.

Kram/E

  1. Milo skriver:

    Mycket bra bok!! Fick svar på mycket som jag undrat över.

  2. Camilla skriver:

    Jag fick den boken tipsad av min syster när jag var helt i botten förra våren. Jag läste den och kunde knappt sluta. Det var hela tiden ”men det där handlar ju om mig” nej men så är det ju för mig med” så bra bok! Ska nog läsa den igen. För att inte känna sig helt ensam i allt vad högkänslig innebär. Kram Camilla

  3. Är också högkänslig och det är verkligen övermäktigt ibland att hantera. Tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..