ANNONS

ONSDAG

/

img_1446

Väl värd en fika efter dagens storhandling. Jag älskar chokladbiskvier men denna hade grädde inuti istället för choklad så Robin fick ta den.

Har varit med killarna till ishallen en sväng och ska nu ta en promenad för att hämta dem hos en kompis. Jolie & Robin är ute hos Viking. Njuter av lite ensamtid hemma. Lyssnar på boken ”Drunka inte i dina känslor”. Blev tipsad om denna för flera år sedan men har inte orkat lyssna förrän nu. Vet inte varför faktiskt. Den är otroligt träffande och intressant. Är du högkänslig eller närstående till någon som är högkänslig så tycker jag verkligen att du ska läsa/lyssna på den.

Kram/E

3
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00