MINA DOFTER

 

I annonssamarbete med NordicFeel

img_1395

Gucci Bloom är min everyday-perfume. Jag älskar den och är så glad över att ha hittat ”min” doft! Den doftar verkligen nyduschad blandat med sommaräng. Åh den är magisk!

img_1396

En lättare och sötare doft är Escadas nya Flor del sol som också doftar fantastiskt härligt! Lite mer lekfull och jag använder den när jag bara vill ha nån lätt doft.

 1. K skriver:

  Jag älskar parfym! Men på vår arbetsplats får man inte ha det. Inte min förra heller… Och på en massa andra ställen som jag besöker får man inte heller ha det. Varken skola, vårdcentralen eller arbete och tandläkare. Så tyvärr är det helt omöjligt för mig att använda goda dofter… lycklig är du som arbetar på ett jobb där man få ha doft! 🙏🏻

  1. Engla skriver:

   Åh aldrig hört faktiskt förutom inom vården. Sedan får man ju vara sparsam såklart.

   1. K skriver:

    Vet inte om det är för att jag jobbar statligt 😬

    1. Helena skriver:

     Jag som är parfymallergiker är OERHÖRT tacksam för att fler och fler platser och arbetsplatser inför parfymförbud! Det går liksom inte att värja sig för alla dofter då det finns i ALLT. Tvättmedel, sköljmedel, hudkräm, schampo, hårprodukter etc. Och att sedan dessutom spruta på extra parfym på kroppen…!
     Vi är många som drabbas av detta. Så snälla, tänk ett varv extra innan ni använder parfym.

  1. Louise skriver:

   Detta kan väl ändå inte stämma? I vården förstår jag självklart men på övriga arbetsplatser? Varför skulle man inte få ha parfym på sig i skolmiljö t ex?

   1. K skriver:

    Tycker det verkar vara vanligt förkommande. Iaf i min hemstad.

   1. Anna skriver:

    Louise, i skolmiljö finns liksom i alla offentliga miljöer, många människor med allergi, astma och övrig känslighet. Är ett helvete för oss med parfymer…

 2. Milla skriver:

  Borde inte det stå detta inlägg är i samarbete med Nordicfeel. Då du ofta tipsar om smink produkter och parfymer just därifrån. Ganska uppenbart att det är ett samarbete med företaget i fråga. Varför bara skriva Innehåller anonnslänkar för Nordicfeel? Du får procent per såld vara som går via dig. Tack om du svarar. Man kan inte ta influencers på allvar som medvetet väljer att vilseleda.

  1. Engla skriver:

   Jag har ändrat till annonssamarbete. Får inte betalt för detta inlägg men betalt i procent via ev köp, därav annonslänkar.

 3. MiMi skriver:

  Har du provat Guccis hårparfym i samma serie? Så fräsch! Har två flaskor hemma.

  1. Engla skriver:

   Nej inte testat 😍

   1. MiMi skriver:

    Testa! Finns på Åhléns o kicks! Den är superfräsch!

    1. Engla skriver:

     Åh såg den hos NordicFeel nu också. Tack för tips 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..