COME ON

 

b1ef5dab-604d-4fd4-94e9-9816b934b454

Min frisyr för två år sedan

Så kul att hitta bilder på mitt kortare hår. När jag kollade med Erica om hon har tid NU istället för om två veckor fick jag till svar:

– Jag VISSTE att den här dagen skulle komma!

Haha ja hon känner mig och mitt hår och jag är så redo för en nystart. Lite chockad själv dock att jag inte vill vara så ljus som ovan men känner just nu att jag faktiskt vill hålla det mer åt det bruna hållet. Kan ju komma att ändras såklart. Ja herregud, hur mycket kan man skriva om hår egentligen? Brukar få kommentarer om att jag skriver så mycket om att jag ska klippa håret hit och dit men aaaalltid ändå har samma frisyr. Det tycker jag verkligen inte stämmer. Har testat otroligt många längder och nyanser : )

Kram/E

 1. Anna skriver:

  Jag tycker du är väldigt föränderlig med ditt hår och det blir alltid superfint! Men jag håller med om att du flera gånger har visat bilder på en snygg lob-frisyr men sedan slutar det alltid med att du klipper en bra bit nedanför axlarna (precis som bilden ovan). Och vem bryr sig om det egentligen? Du kanske inte är bekväm med en så pass drastisk förändring trots att det är skitsnyggt. Gör precis som du känner för, men jag håller med så många andra om att det vore riktigt snyggt med en kortare frisyr! Dessutom är det bara hår, herregud det växer ju tillbaka 🙂

  1. Engla skriver:

   Haha men det har känts kort för mig då 😅🙋🏼‍♀️ Nu är jag dock inne på kortare

 2. Tinnie skriver:

  Jag tycker att du är jättemodig med ditt hår! Hår är jättekul! Jag tänker jättemycket på mitt hår, och det är jag säker på att alla tjejer gör!
  Jag har hittat en bra rutin med kort bob på våren som sedan får växa ut och klippas upp under vinterhalvåret – och sedan börjar jag om igen! 😀

 3. Johanna skriver:

  Haha… 😂 Vi ser ju inte riktigt nyanserna här, dessvärre. Det är nog mest bara ”blont” för oss. 😊
  Jag tror att om du skulle läsa igenom alla dina inlägg om ditt hår och resultat efter klippning/blindering så skulle du förstå varför läsarna tycker att det är samma. 💇🏼‍♀️ Vi ser ju inte riktigt allt här.
  Jag tror du skulle passa riktigt bra i en kortare page, inte riktigt så blont som bilden, lite varmare.
  Hur är det med ögonen/öronen nu förresten?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..