ANNONS

COME ON

/

b1ef5dab-604d-4fd4-94e9-9816b934b454

Min frisyr för två år sedan

Så kul att hitta bilder på mitt kortare hår. När jag kollade med Erica om hon har tid NU istället för om två veckor fick jag till svar:

– Jag VISSTE att den här dagen skulle komma!

Haha ja hon känner mig och mitt hår och jag är så redo för en nystart. Lite chockad själv dock att jag inte vill vara så ljus som ovan men känner just nu att jag faktiskt vill hålla det mer åt det bruna hållet. Kan ju komma att ändras såklart. Ja herregud, hur mycket kan man skriva om hår egentligen? Brukar få kommentarer om att jag skriver så mycket om att jag ska klippa håret hit och dit men aaaalltid ändå har samma frisyr. Det tycker jag verkligen inte stämmer. Har testat otroligt många längder och nyanser : )

Kram/E

4
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00