ANNONS

BEIGE

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Åh hittade denna ljusa look som jag bar för drygt ett år sedan. Och håret var avklippt och superblont. Jag tänker nog köra på min egna hårfärg och kortare nu. Kanske lite uppljusat med få slingor så jag inte känner mig helbrunett. Kollade med min frisör om hon har tid denna vecka istället för jag är sååå taggad! Dock är hon fullbokad såklart så jag får nog glatt vänta om hon inte får en avbokning.

Ångrar lite att syrran fick denna jacka haha men hon passar så mycket bättre i den. Kram/E

6
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00