ANNONS

SÖNDAGSFYS

/

Söndag och sista dagen på sportlovet. Jag tog en PW efter frukosten imorse och sedan körde jag & R ett lugnt gympass. Kändes så bra! Efter lunch drog vi till Busfabriken med vänner där barnen lekte av sig några timmar. Ja även jag sprang av mig lite : ) Kände verkligen för en dusch sen efter alla baciller haha. Är det bara jag som tänker så? Ja kanske min dotter också som direkt när vi parkerat utanför sa:

– Jag känner mig redan magsjuk!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Ljust och fint på vägen hem vid 17-tiden. Älskar att vi går mot ljusare tider!  Nu är vi preppade för ny vecka och den sista i februari.

Kram/E

5
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00